Legionella

legionellaDe legionellabacterie kan opduiken in o.a. douches, whirlpools en andere waterleiding installaties. Waterleidingsystemen moeten voldoen aan de strenge eisen welke zijn vastgelegd in de wettelijke regeling legionella preventie in leidingwater. Wij leveren u een totaaloplossing op het gebied van het thermisch desinfecteren van waterleidingen tegen de legionellabesmetting. De totaaloplossing bestaat uit het analyseren van uw installatie, het bedenken van een oplossing, het ontwerpen en engineeren van deze oplossing. Vervolgens installeren wij samen met u het systeem.
Kortom, u kunt bij ons terecht voor aanleg, uitbreiding en onderhoud van water installaties. Voor een eenvoudige reparatie of om een nieuwe installatie in woningen of in bedrijfspanden geven wij u graag advies.


Legionella beheersplan

U wilt een legionella beheersplan van uw gebouw gebonden installatie laten opstellen? Installatietechniek Groen maakt een officieel beheersplan voor u en voert de nodige aanpassingen uit. 

Bent u benieuwd naar de inhoud van een legionella beheersplan? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden uitvoerig te bespreken. Graag staan wij u te woord.

Afdrukken E-mail