Water

waterWater komt via de ‘dienstleiding’ van het waterleidingbedrijf uw huis binnen. Deze dienstleiding eindigt bij de hoofdkraan in de meterkast. Vanaf dit punt brengen wij de leidingen aan naar de verschillende tappunten. Een tappunt kan een keukenkraan of een badmengkraan zijn.

Voordelen van een flexibele waterleiding

Kunststof leidingsystemen worden in toenemende mate toegepast in woningbouw en utiliteitsbouw. Bij het aanleggen van een waterleiding gebruiken wij AKB-buis. De AKB-buis is een kunststof, meerlaagse buis met een aluminium tussenlaag. Deze buis heeft als voordeel dat het licht en flexibel is, diffuus dicht is waardoor er geen zuurstof in de waterleidingen terecht kan komen en leverbaar is in verschillende diameters om een optimale waterdruk te garanderen. Voor de verbindingen gebruiken we fittingen van VSH. Onder de naam Multicon S Pressysteem biedt VSH een compleet aansluitsysteem voor drinkwater en verwarming, dat heel goed aansluit op de AKB-buis


Ook is het belangrijk om schoon leidingwater te hebben. Wij installeren een goed en veilig waterleidingssysteem, zonder stankoverlast en geven adviezen om bijvoorbeeld de legionellabacterie te voorkomen.

 

Afdrukken E-mail

Gas

Gas is een vluchtige stof, ontstaan uit plantenresten. Het wordt diep uit de aardbodem door boring gewonnen. Het gas is een populaire brandstof en wordt in ons vakgebied gebruikt voor verwarming  en het gasfornuis.

gas
U ontvangt aardgas van het nutsbedrijf via de hoofdleidingen die naar de huizen gelegd zijn. Vanaf de gasmeter in de meterkast worden door ons de leidingen gelegd naar de desbetreffende gastoestellen.
Als installateur zorgen wij voor een betrouwbare, veilige gasvoorziening in uw bedrijf of woning. Wij zorgen niet alleen voor het aanleggen en installeren van gasvoorzieningen, maar adviseren u graag voor een periodieke controle en onderhoud van het systeem. Veel ongelukken gebeuren doordat beveiligingen op oude geisers of ketels niet meer functioneren. Wij komen graag voor controle bij u langs voor:

• Visuele controle op de toestand van de leidingen onder vloeren e.d.
• Controle op lekkage van de installatie door drukmetingen
• Controle op de juiste werking van beveiligingen op apparaten (met name vlambeveiliging en terugslagbeveiliging)
• Preventief onderhoud aan CV-ketels


gas2

Afdrukken E-mail