Airconditioning / koeling

airco1De zomers in Nederland worden steeds warmer; daar hebben wij helaas geen invloed op. Maar zou het niet prettig zijn om het binnenklimaat in uw woning of kantoor wel te kunnen regelen? De hele dag prettig kunnen werken om vervolgens ook in uw woonkamer binnen te stappen in een aangenaam binnenklimaat. En voor uw slaapkamer geldt hetzelfde. U kunt genieten van een welverdiende nachtrust.

Een airco van installatietechniek Groen is altijd de beste keus! Wij regelen namelijk alles voor u, compleet van advies tot installatie.


Energiezuinig

Met onze airconditioners bepaalt u voortaan zelf uw binnenklimaat en dat zonder torenhoge energierekeningen. Onze airconditioners zijn voorzien van het milieuvriendelijke koudemiddel R410A en beschikken over de meest gunstige energielabels.

Een gezond gevoel

Onze airconditioners kunnen, naast koelen, verwarmen en ontvochtigen, de lucht in uw woning of kantoor zuiveren van pollen, stof en bacteriën. Hiervoor zijn speciale filters in uw airconditioner aangebracht. Symptomen die worden veroorzaakt door allergieën verminderen hierdoor en er wordt een klimaat geschapen waarbij u zich behaaglijk voelt.

Koelen én verwarmen

Airconditioning in warmtepompuitvoering kan naast koelen uw kamer of kantoor ook verwarmen. Praktisch in het voorjaar en fijn in de herfst als er af en toe een koude dag voorkomt. Maar ook ’s winters kunt u de airconditioner als bijverwarming gebruiken.

Advies? 

Bent u benieuwd of wij in uw pand of woning airconditioning kunnen aanbrengen en wat de kosten hiervan zijn? Belt u gerust voor een vrijblijvende prijsopgave (0529) 45 22 03.airco2

Afdrukken E-mail