CV-ketels

Een nieuwe CV-ketel is een grote investering. Een juiste keuze is daarom belangrijk. U beslist namelijk voor de komende 15 jaar over het warmte- en warmwatercomfort in uw huis. Graag adviseren wij u bij deze beslissing. Wij komen de situatie ter plaatse bij u thuis bekijken zodat u er zeker van kunt zijn dat u van een deskundig en optimaal advies met een vrijblijvende offerte gebruik maakt.

Welke CV-ketel het best bij uw situatie past is afhankelijk van bijvoorbeeld gezinsgrootte, grootte van het huis, enz. Wij adviseren u graag persoonlijk of u het best een HR-ketel, een combi-ketel (met ingebouwde boiler) of een CV-ketel met een indirect gestookte boiler kunt gebruiken.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom maken wij gebruik van Nefit CV-ketels, dit omdat deze ketels kwalitatief zeer goed zijn, en een lange levensduur hebben. Bovendien zijn deze ketels zeer gebruiksvriendelijk in het onderhoud.

Tevens hebben wij altijd een ruime voorraad CV-ketels zodat als uw huidige CV-ketel het begeeft wij dezelfde dag nog een nieuwe kunnen plaatsen.

Nefit Trendline Overijssel

CV-regeling

De temperatuurregeling kan geschieden door middel van een ruimtethermostaat, een klokthermostaat, thermostatische radiatorkranen of een weersafhankelijke regeling. Een ruimtethermostaat probeert de temperatuur zo goed mogelijk rond een bepaalde waarde te houden. Een klokthermostaat doet dit ook, maar heeft als toegevoegde waarde dat u bijvoorbeeld kunt instellen dat de verwarming aan gaat op diverse door u in te stellen tijden. Thermostatische radiatorkranen maken het mogelijk de temperatuur nog nauwkeuriger, per vertrek te regelen. De weersafhankelijke regeling ten slotte past de temperatuur aan aan de buitentemperatuur en zal daardoor bij relatief warm weer een lagere temperatuur bereiken.

 

Maar u kunt ook de thermostaat op afstand bedienen waar u ook bent met de Easy app op uw smartphone en tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. De bediening van de Easy zelf is een wonder van eenvoud. 

In onze showroom hebben wij diverse CV-ketels en thermostaten ter demonstratie hangen. Kom eens langs voor een toelichting of laat ons een vrijblijvende offerte maken.

 Nefit Easy Ommen

 

 

Nefit Easy actie

Afdrukken E-mail