• Home
  • Duurzame energie
  • Elektrische laadpunten

Elektrische laadpunten

Oplaadstations elektrische auto's

Bij ons bent u aan het goede adres voor oplaadstations voor elektrische auto’s, wij zijn EV-box dealer en zorgen ervoor dat u veilig en snel uw elektrische auto kunt opladen.

Een elektrische auto neemt gedurende een langere tijd vol vermogen stroom af. Als u dit met een standaard stopcontact en standaard verlengsnoer doet, dan loopt u het risico dat deze oververhit raken, met kans op brandgevaar. Daarom is er een aparte contactdoos en stekker ontwikkeld met een intelligent systeem (mode 3) dat communiceert met de auto. Uw auto wordt hiermee snel en veilig opgeladen. Als optie kunt u het laadstation (later) uitbreiden met modules voor: toegangscontrole, transactiegegevens, afrekening en facturatie. Het is mogelijk de EV-Box in uw eigen bedrijfskleur te krijgen of uw logo op de cover aan te brengen. Wenst u meer informatie? Onze oplaadstations werken probleemloos met alle auto's zoals: Volvo, Opel Ampera, Chevrolet Volt, Renaul Fluence, Renault Kangoo, Nissan Leaf, Mitsubishi iMiEV, Citroen C-Zero, Peugeot Ion, Mercedes Vito, Mercedes A-klasse, Smart, Think, Tesla, Fisker Karma

laadpunt elektrisch ommen 
Fietsenoplaadpunt

Kant-en-klare oplossing voor plaatsing bij bijvoorbeeld horeca en recreatie.

   
U ziet ze steeds meer om u heen, elektrische fietsen, en er komen er jaarlijks steeds meer bij! Des te meer redenen om de fietser met een elektrische fiets extra van dienst te zijn. Steeds meer ondernemers plaatsen als service een oplaadpunt voor het opladen van elektrische fietsen.

fietsenlaadpunt

Wij leveren fietsenoplaadpunten welke snel en eenvoudig aangelegd zijn. Een regelrechte terrastrekker voor bijv. recreatie en horeca. Het fietsenoplaadpunt is verkrijgbaar als wandmodel, met drie kindvriendelijke contactdozen, het model is compact, robuust, waterdicht.


Meer informatie over elektrische laadstations? Neem contact met ons op!  

 

Afdrukken E-mail