• Home
  • Nieuws
  • Kokend-water-kraan sterk in opmars bij de Nederlandse consument

Kokend-water-kraan sterk in opmars bij de Nederlandse consument

quooker1In 1 op de 10 verkochte keukens is momenteel een Quooker aanwezig. Deze extra kraan levert kant en klaar kokend water -100°C - met één draai aan de knop. De Quooker bespaart de consument tijd, ruimte, water, energie en is tevens 100% veilig.

De Quooker
Voor honderdduizenden gebruikers is de Quooker inmiddels een onmisbare hulp in de keuken. Kraan op het aanrecht, reservoir in het keukenkastje. Bij het bereiden van thee, koffie, aardappelen, rijst, pasta, groenten wordt veel tijd bespaard. Apart water koken is immers overbodig. De Quooker is veilig. Hij staat vast op het werkblad, heeft een kindveilige bedieningsknop en is dubbelwandig. De waterstraal is niet massief, maar bestaat uit druppeltjes, waardoor de hand teruggetrokken is voordat je je verbrandt. Daarnaast is het zuinig: men tapt de juiste hoeveelheid water af. De Quooker COMBI is aangesloten op de Quooker én de mengkraan waardoor er ook direct warm water is. De Quooker is verkrijgbaar in vier kraanmodellen en vele finishes.Energiebesparend
Dankzij de geoctrooieerde hoog-vacuümisolatie verbruikt u slechts 5 cent per etmaal om voortdurend kokend en warm water ter beschikking te houden. Dit is minder dan de helft van de energie die door een keukenboiler verbruikt wordt.

Wilt u meer informatie over deze kraan mail of bel ons! (0529) 45 22 03

Afdrukken E-mail