• Home
  • Nieuws
  • Installatietechniek Groen geeft feest cadeau

Installatietechniek Groen geeft feest cadeau

Dankzij het inzenden van een klinkende slagzin heeft mevrouw Van Berkum uit Dedemsvaart een feestelijke housewarming party ter waarde van duizend euro gewonnen. Dit was een van de prijzen bij de Nefit-najaarsactie van ons.

De prijs werd symbolisch overhandigd door Gerbrand Groen, directeur van Installatietechniek Groen, al meer dan 25 jaar erkend Nefit-dealer.

Waarom een housewarming party als prijs de heer Groen: "‘Housewarming’  is eigenlijk wat we doen, letterlijk, door te zorgen voor verwarming en warm water. Dat doen we door persoonlijk maatwerk te bieden en duurzame kwaliteit te leveren. Dat is ook de reden dat wij Nefit adviseren. Die hebben een breed assortiment energiezuinige HR-ketels en zonneboilers,’ zegt de heer Groen. ‘En betrouwbare producten met vakkundige service is nog altijd het beste recept voor jarenlang energiezuinig comfort zonder koude douches."

Mevrouw Van Berkum kan binnenkort een feestje gaan bouwen met voor veertig gasten hapjes en drankjes naar smaak. Naast feestjes zijn er ook duurzame Nefit SolarLine-zonneboilers te winnen. In combinatie met een HR-ketel bespaart de SolarLine tot wel zestig procent op de energiekosten voor warm water. Elke maand worden tien prijswinnaars gekozen.

nefit.housewarming

Van links naar rechts: mevrouw Van Berkum, de heer Gerbrand Groen en de heer Ben Westerbeek in de foto-volgorde met de cheque voor een housewarming party ter waarde van duizend euro.

Afdrukken E-mail