Nieuwe naam, vertrouwde service

Een nieuw jaar, een nieuwe naam en nieuwe duurzame technieken. Dat zijn de goede voornemens van Groen-Hof Installatiebedrijf en Tijhuis Electrotechnisch bureau. Na respectievelijk 25 en 35 jaar elk onder hun naam geopereerd te hebben, gaan zij vanaf 1 januari samen door het leveren onder de naam Installatietechniek Groen BV.
Samenwerken deden de bedrijven al sinds jaar en dag en sinds 1998 zijn de twee bedrijven officieel samengevoegd. Buiten de naamsverandering verandert er eigenlijk dus weinig en worden de service en dienstverlening op oude voet voortgezet vanaf de bekende locatie aan de Patrijsstraat. Ook de aanspreekpunten binnen het nieuwe bedrijf blijven hetzelfde; Gerbrand Groen voor installatiewerk en Gerard Rietman voor elektrawerk. “Wij hebben geruime tijd overwogen of we nu wel of niet de naam zouden veranderen”, vertelt Gerbrand Groen. “Omdat het allemaal wat minder gaat met de economie is het van belang om je goed te profileren. Één van de manieren om dat te doen, is een goede naamsbekendheid. Omdat iedereen nu gewend is dat Tijhuis en Groen-Hof onder één dak zitten en veel samenwerken, besloten wij dat na tien jaar naar buiten te brengen en te kiezen voor de naam Installatietechniek Groen BV.”
Ondanks de slechte economische vooruitzichten ziet Groen de toekomst positief tegemoet. “Wij hebben relatief veel klantenwerk en een goede service, daar willen wij op voortborduren. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan nieuwe technieken die samenhangen met duurzaam bouwen, zoals warmtepompen, zonne-energie en LED-verlichting. Dat zijn de technieken van de toekomst. Zo is de warmtepomp bijvoorbeeld een geweldige uitvinding. Dit systeem dat werkt als een omgekeerde koelkast, maakt gebruik van warmte uit de lucht en bodem en kan een woning uiterst duurzaam verwarmen én koelen.
(Bron: Ommer Nieuws, Tekst: Erna Ekkelkamp)


onthulling.reclamebord

Begin dit jaar is het nieuwe reclamebord op de gevel van installatietechniek Groen geplaatst, tevens zijn al onze bedrijfswagens voorzien van onze nieuwe huisstijl. Op de foto wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe reclamebord door Gerbrand Groen en Gerard Rietman.

Afdrukken E-mail