Vorst in nederland

roodborst_winter
De vorst is weer in het land en dat is ook bij ons goed te merken, gesprongen waterleidingen, cv-installaties die uitvallen. De nood is hoog als de centrale verwarming het in deze periode laat afweten. Dat kan niet lang duren, daarom zijn wij ook buiten de kantooruren bereikbaar via onze servicedienst.Wel kunt u wat doen om uw installatie langer te laten meegaan, onderhoud. Minimaal één keer per jaar de ketel laten nakijken en schoonmaken.


Over de temperatuur in huis willen wij u nog een advies geven: laat de temperatuur 's nachts bij het naar bed gaan niet verder teruglopen dan maximaal vier graden. Als u overdag verwarmt op 21 graden, adviseren wij u 's nachts niet lager te gaan zitten dan 17 graden. Anders moet de ketel de volgende ochtend opeens heel veel moeite doen om het huis op de goede temperatuur te krijgen. Dat kost veel energie. Vergelijk het met een auto: je kunt qua benzineverbruik beter honderd blijven rijden, dan 150 kilometer per uur rijden, pauzeren en weer 150 kilometer per uur rijden. Ook al kom je op hetzelfde tijdstip aan: het verbruik is bij 150 veel hoger.


Mocht u toch problemen ondervinden door de winter kunt u ons altijd bereiken via telefoonnummer (0529) 45 22 03.

Gratis CV-ketel gemonteerd bij fam. Makkinga

Afgelopen week is er bij de dhr. en mw. Makkinga een nieuwe Nefit HR-ketel geplaatst. De familie Makkinga was de gelukkige bij de trekking op de energiebespaardag onlangs door ons georganiseerd.

Dankzij deze prijs kunnen dhr. en mw. Makkinga uit Ommen nu jarenlang genieten van zorgeloos comfort in huis. Bovendien wordt tegelijk bespaard op de energiekosten met de gloednieuwe Nefit HR-ketel.

‘Een energiezuinige HR-ketel is één van de meest doeltreffende manieren om energie te besparen. Maar zelfs de allerbeste ketel levert alleen optimaal rendement en comfort als deze vakkundig wordt geïnstalleerd en ingeregeld. Goed persoonlijk advies en maatwerk is dus belangrijk.

P1040082a

Energiebespaardag 2010 groot sucses!

Op zaterdag 16 oktober vond er op ons bedrijf een energiebespaardag plaats! Tijdens deze dag konden geïnteresseerden diverse duurzame en innovatieve producten bekijken. Zo waren er pv-panelen, zonneboilers, warmtepompen en de nieuwste HR-ketels.

Vanaf 10:00 uur kwamen vele geïnteresseerden ons pand binnen om zich te laten informeren over de mogelijkheden binnen hun eigen woonsituatie. Er werd informatie gegeven over de meest energiezuinige oplossingen en over de subsidies die er voor de verschillende producten gelden. Wij informeren niet alleen, ook regelen wij de subsidieaanvraag. Zo bieden wij een totaalpakket aan de klanten.

Ook waren er veel belangstellenden voor de CV-ketels. Hiermee hadden we diverse aanbiedingen en maakte men kans op een ‘gratis Nefit CV-ketel’! Deze ketel is gewonnen door dhr. Makkinga uit Ommen. Men liet zich uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de verschillende energiezuinige HR CV-ketels.

Om 16:00 uur sloten de deuren van de zeer geslaagde energiebespaardag!

Heeft u de beurs gemist? Kom gerust nog eens een kijkje nemen op de Patrijsstraat 3-5 voor  meer informatie.


 beurs2010.2  beurs2010.3

beurs2010.1

TV commercial van een Villa in Hattem

Het kan zijn dat u deze commercial al voorbij heeft zien komen op de nederlandse televisie, de woning in deze commercial is door installatietechniek Groen voorzien van elektrotechnische installatie.

Kokend-water-kraan sterk in opmars bij de Nederlandse consument

quooker1In 1 op de 10 verkochte keukens is momenteel een Quooker aanwezig. Deze extra kraan levert kant en klaar kokend water -100°C - met één draai aan de knop. De Quooker bespaart de consument tijd, ruimte, water, energie en is tevens 100% veilig.

De Quooker
Voor honderdduizenden gebruikers is de Quooker inmiddels een onmisbare hulp in de keuken. Kraan op het aanrecht, reservoir in het keukenkastje. Bij het bereiden van thee, koffie, aardappelen, rijst, pasta, groenten wordt veel tijd bespaard. Apart water koken is immers overbodig. De Quooker is veilig. Hij staat vast op het werkblad, heeft een kindveilige bedieningsknop en is dubbelwandig. De waterstraal is niet massief, maar bestaat uit druppeltjes, waardoor de hand teruggetrokken is voordat je je verbrandt. Daarnaast is het zuinig: men tapt de juiste hoeveelheid water af. De Quooker COMBI is aangesloten op de Quooker én de mengkraan waardoor er ook direct warm water is. De Quooker is verkrijgbaar in vier kraanmodellen en vele finishes.Energiebesparend
Dankzij de geoctrooieerde hoog-vacuümisolatie verbruikt u slechts 5 cent per etmaal om voortdurend kokend en warm water ter beschikking te houden. Dit is minder dan de helft van de energie die door een keukenboiler verbruikt wordt.

Wilt u meer informatie over deze kraan mail of bel ons! (0529) 45 22 03

Nieuw, de Slimme Thermostaat

slimme.thermostaatEr valt veel geld te besparen met een goede kamerthermostaat. Hoe vaak vergeet u niet de thermostaat lager te zetten als u de deur uitgaat of wanneer u gaat slapen?

Zelfs met een normale klokthermostaat is het lastig de behoefte aan verwarming af te stemmen op uw leefgedrag, omdat uw schema en dat van uw gezin soms per dag verschilt.

Met de Slimme Thermostaat kunt u door de unieke aanwezigheidsdetectie tot 26% op uw energierekening besparen. Deze thermostaat volgt uw leefpatroon zonder lastige bediening en schakelt automatisch naar een lagere temperatuur als u er niet bent!

Daarnaast kunt ook eenvoudig een dag- of weekklok instellen via uw PC.Lichtsensor

De geïntegreerde lichtsensor zorgt ervoor dat na 20 tot 30 minuten nadat het licht uit is gedaan de rusttemperatuur wordt geactiveerd. Deze sensor zorgt zo voor een extra energiebesparing van ongeveer 8%.

Klokfunctie

Op de thermostaat zijn een dag- en weekklok in te stellen, zodat hij als complete klokthermostaat kan worden gebruikt.

Aanwezigheidsdetectie

Aanwezigheidsdetectie voorkomt onnodig verwarmen.

Gemakkelijke bediening

De thermostaat is gemakkelijk en eenvoudig te bedienen met de plus (+) en min (-) toetsen.

Subsidiepot voor zonneboilers nog halfvol

AMSTERDAM - De subsidiepot voor zonneboilers, die in totaal 32 miljoen euro bedraagt, is zeker nog halfvol. Dat stelt voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal dinsdag.

Een zonneboiler verwarmt water met behulp van de zon. Voor de meest gebruikte boiler kunnen mensen een subsidie van 720 euro verwachten.
Een zonneboiler kan ongeveer de helft van het warme water voor een gemiddeld huishouden leveren. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet de woning voor 1 januari 2008 zijn opgeleverd. De boiler moet binnen zes maanden na toekenning van de subsidie geïnstalleerd worden.
De subsidiepot voor zonnepanelen was begin maart binnen een dag leeg.

Bron: nuzakelijk.nl

zonne-energie

Heeft u interesse wat een zonneboilersysteem voor u kan betekenen ? Wij vertellen u hier graag alles over. contact met ons op.

Subsidiepot zonnepanelen in een dag op!

zonnepaneel1DEN HAAG (AFN)

De subsidiepot van 69 miljoen euro voor zonnepanelen op daken van woningen is na één dag al op. Bij het Agentschap NL, dat de regeling voor het opwekken van groene stroom uitvoert, zijn maandag ongeveer 17.000 aanvragen ingediend. Ook in voorgaande jaren was er een ware run op de subsidie.

Minister Maria van der Hoeven (Economische Zaken) is daar blij mee: ,,Het doet me deugd dat nog steeds veel mensen bereid zijn te investeren in duurzame energie.''

Onder de mensen die hun aanvraag maandag hebben ingediend, wordt geloot. Er wordt nu bekeken of alle aanvragen die zijn ingediend, voldoen aan de subsidievoorwaarden. Indiening van nieuwe aanvragen blijft mogelijk tot duidelijk is dat het beschikbare budget volledig is toegewezen. De kans dat nieuwe aanvragen gehonoreerd worden is volgens het ministerie echter klein.

Ook wij hebben voor diverse klanten subsidie aangevraagd, wij hopen dat we hun aanvragen worden beloond met subsidie! 

Tennisvereniging Vilsteren blij met nieuwe outfits

De Tennisvereniging Vilsteren werd in het afgelopen weekend door Installatietechniek Groen verrast met nieuwe trainingspakken en tassen. 

tennis.vilsteren


Eigenaar Gerbrand Groen is al jaren sponsor van Vilsteren en overhandigde afgelopen weekend het team uit Vilsteren de nieuwe pakken en tassen op sportcomplex 'de Molenesch'. Het team stelde deze geste zeer op prijs en sloot de avond af met een gezamenlijk etentje.

Kokend, warm én koud water uit 1 kraan!

daalderop

Een kop thee zetten, een kopje bouillon maken of snel eten bereiden. Het wordt sneller en makkelijker met de kokend waterkranen van Daalderop. De inbouw waterkoker die met één draai, aan de (kind)veilige druk-draai-knop met terugslagveer, direct kokend water levert. Naast de kokend waterkraan is een bijpassende mengkraan verkrijgbaar. Beide kranen zijn volledig draaibaar voor bediening aan de linker- of rechterzijde. De kranenserie Modern zorgt voor perfecte harmonie op uw aanrechtblad. 
 
Voordelen van een Daalderop kokend waterkraan

- Direct kokend water
- Waterbesparend
- Comfortabel, snel en gemakkelijk in gebruik
- Uiterst veilige en gepatenteerde kraan
- Ook zeer geschikt voor bestaande keuken (géén extra gat in keukenblad)

Wilt u meer weten over de Daalderop 3-in-1-kraan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Leerlingen Vechtdal College op bezoek

Een groep van ongeveer 20 leerlingen van het Vechtdal College (vmbo-T+) waren afgelopen donderdag 15 december op bezoek bij ons op het bedrijf, de leerlingen mochten diverse bedrijven in de gemeente bezoeken om te orrienten voor hun verdere leerweg, een grote groep van deze leerlingen liet hun keuze vallen op ons vak.

De leerlingen kregen een rondleiding waarin de verschillende afdelingen van het bedrijf werden besproken en ook werden er door de leerlingen talloze vragen gesteld over het installatievak. 

vechtdal

vechtdal2

vechtdal3

Energiebespaardag groot succes!
14 november 2009 was het zover: de energiebespaardag van Groen Installatietechniek uit Ommen. Op deze dag konden belangstellenden de nieuwste producten op het gebied van energiebesparing zien.

Veel aandacht ging uit naar de warmtepomp, waar een zogenaamde “energieboom” van was opgesteld. Deze energieboom liet de bezoekers zien, wat er nu eigenlijk het principe van de warmtepomp is. Ook was er veel belangstelling voor zonnepanelen, waarop vanaf 11 januari 2010 weer subsidie komt. Groen rekende de bezoekers voor dat deze panelen met subsidie zeer rendabel zijn. Ook voor led-verlichting, zonneboilers en zelfs de HRe ketel was men aan het juiste adres.

Veel bezoekers waren natuurlijk ook geïnteresseerd in de nieuwste HR ketels, waar aantrekkelijke actieprijzen voor waren. Ook hebben dhr. en mw. Freeke uit Ommen een gratis nieuwe Nefit CV-ketel gewonnen!

Kortom; de energiebespaardag van Groen Installatietechniek was een groot succes!

beurs2

beurs3

beurs4

beurs6

beurs5


beurs7

beurs8

beurs9

Nieuwe trainingspakken voor VV Vilsteren

Het 4e elftal van VV Vilsteren is onlangs verrast met nieuwe trainingspakken en tassen van Installatietechniek Groen. Eigenaar Gerbrand Groen is al jaren sponsor van Vilsteren en overhandigde het team uit Vilsteren de nieuwe pakken en tassen, waar 'sterspeler' Gerard Rietman werkzaam bij Groen ook in speelt. Naast het 4e elftal sponsort Groen Installatietechniek ook een reclamebord op sportpark de Molenesch.

vv.vilsteren

vv.vilsteren2

Win een Bespaarbonus bij Nefit HR-ketels en zonneboilers

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Of gaat u voor zonne-energie?

Kies dan voor de zekerheid van een echte Nefit! Nefit is het meest verkochte merk. En met een duurzame Nefit HR-ketel of zonneboiler bespaart u direct op uw energierekening!

Bovendien maakt u kans op een Bespaarbonus van maar liefst duizend euro als u vóór 1 maart 2010 een Nefit HR-ketel of Nefit zonneboiler koopt! Hoe? Ga naar de actiesitewww.nefit.nl/bespaarbonus en vraag alvast vrijblijvend uw persoonlijke actiecode aan.

Wilt u uw voordeel doen met energiebesparing en misschien wel duizend euro terugvangen? Dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een goed persoonlijk advies. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

nefitactie2009

ComforTrend: Úw Vakinstallateur!

comfortrend__vakinst

Groen Installatietechniek is sinds 1 september 2009 ComforTrend Vakinstallateur! Een zekerheid voor u als klant. ComforTrend Vakinstallateurs worden zorgvuldig geselecteerd en bieden uitsluitend topkwaliteit, producten en service. Ook zijn het specialisten in duurzame energietoepassingen en hebben ze een sterke service- en onderhoudsafdeling.


Wilt u weten wat installatietechniek Groen als ComforTrend vakinstallateur voor u kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak tel. (0529) 45 22 03. U kunt natuurlijk ook langskomen in ons pand op de Patrijsstraat 3-5 in Ommen.

 

Nieuwe naam, vertrouwde service

Een nieuw jaar, een nieuwe naam en nieuwe duurzame technieken. Dat zijn de goede voornemens van Groen-Hof Installatiebedrijf en Tijhuis Electrotechnisch bureau. Na respectievelijk 25 en 35 jaar elk onder hun naam geopereerd te hebben, gaan zij vanaf 1 januari samen door het leveren onder de naam Installatietechniek Groen BV.
Samenwerken deden de bedrijven al sinds jaar en dag en sinds 1998 zijn de twee bedrijven officieel samengevoegd. Buiten de naamsverandering verandert er eigenlijk dus weinig en worden de service en dienstverlening op oude voet voortgezet vanaf de bekende locatie aan de Patrijsstraat. Ook de aanspreekpunten binnen het nieuwe bedrijf blijven hetzelfde; Gerbrand Groen voor installatiewerk en Gerard Rietman voor elektrawerk. “Wij hebben geruime tijd overwogen of we nu wel of niet de naam zouden veranderen”, vertelt Gerbrand Groen. “Omdat het allemaal wat minder gaat met de economie is het van belang om je goed te profileren. Één van de manieren om dat te doen, is een goede naamsbekendheid. Omdat iedereen nu gewend is dat Tijhuis en Groen-Hof onder één dak zitten en veel samenwerken, besloten wij dat na tien jaar naar buiten te brengen en te kiezen voor de naam Installatietechniek Groen BV.”
Ondanks de slechte economische vooruitzichten ziet Groen de toekomst positief tegemoet. “Wij hebben relatief veel klantenwerk en een goede service, daar willen wij op voortborduren. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan nieuwe technieken die samenhangen met duurzaam bouwen, zoals warmtepompen, zonne-energie en LED-verlichting. Dat zijn de technieken van de toekomst. Zo is de warmtepomp bijvoorbeeld een geweldige uitvinding. Dit systeem dat werkt als een omgekeerde koelkast, maakt gebruik van warmte uit de lucht en bodem en kan een woning uiterst duurzaam verwarmen én koelen.
(Bron: Ommer Nieuws, Tekst: Erna Ekkelkamp)


onthulling.reclamebord

Begin dit jaar is het nieuwe reclamebord op de gevel van installatietechniek Groen geplaatst, tevens zijn al onze bedrijfswagens voorzien van onze nieuwe huisstijl. Op de foto wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe reclamebord door Gerbrand Groen en Gerard Rietman.

Zonnepanelen geplaatst op LemelerbergVakantiewoning Lemelerberg voorziet zichzelf van energie!


Voor het Landschap Overijssel hebben wij de vakantiewoning welke op de Lemelerberg staat voorzien van zonnepanelen welke de woning van stroom t.b.v. de verlichting zal gaan voorzien. 

Omdat deze woning ver van de bebouwing staat was het niet mogelijk om op deze plek stroom te krijgen, moesten voorheen met aansteker en lucifers de lampen worden aangestoken, nu is het met een druk op de knop mogelijk.

Tevens is de woning voorzien van energiezuinige LED verlichting, dit in combinatie met een accu waar energie in opgeslagen kan worden zorgt ervoor dat het ook mogelijk is om 's avonds en op 'donkere' dagen de verlichting kunnen laten branden. 
Op onderstaande foto's is te zien hoe de monteurs van Installatietechniek Groen de zonnepanelen op het dak monteren.

zonnepaneel1   zonnepaneel2


Op onderstaande foto's is het eindresultaat te zien, de linkerfoto laat zien dat de accu middels een omvormer de installatie voorziet van stroom en tevens stroom opslaat, de rechterfoto toont het eindresultaat op het dak van de woning, op de onderste foto zijn de LED lampen te zien, deze zitten in 'normale' fittingen maar hebben slechts een verbruik van 3 watt.


zonnepaneel3  zonnepaneel5zonnepaneel6 www.landschapoverijssel.nl


Nieuw: Nefit ProLine HR-ketels

nefit.proline

De kleine, slimme HR-ketel van Nefit

Vanaf 15 september is de nieuwe Nefit ProLine leverbaar. Met deze combiketel bewijst Nefit dat heel klein ook heel slim kan zijn. Zijn formaat, prestaties en slimme extra's maken de ProLine een aantrekkelijke nieuwkomer voor consumenten die op zoek zijn naar een voordelige ketel alle comfort biedt, maar ook betrouwbare kwaliteit biedt en maximaal energie bespaart. De Nefit ProLine is de kleinste en lichtste HR-ketel in zijn klasse. Hij past overal, zelfs in een keukenkastje en is snel en gemakkelijk door één persoon te installeren. Qua warmte en warm water biedt de ProLine alles wat u van een moderne HR-ketel verwacht. Het rendement van deze nieuwe Nefit-ketel is uitzonderlijk hoog voor zowel cv, als warm water. Het elektriciteitsverbruik is ongekend laag. Daardoor is de ProLine één van de energiezuinigste ketels op de markt. Als enig toestel in zijn klasse is de ProLine voorzien van ProActive Plus een pakket extra’s dat optimale werking en betrouwbaarheid garandeert.

Belangrijkste voordelen:

- Extreem energiezuinig
- Superklein: past overal
- Absolute zekerheid met ProActivePlus
- Slimme extra’s
- RVS-warmtewisselaar met 10 jaar garantie

 
Heeft u interesse dan kunt u dit nieuwe toestel vanaf half september bij ons in de showroom komen bekijken.

Meisjes C1 ziet Groen in blauwe pakken

Meisjes C1 ziet Groen in blauwe pakken.

 

Volco is onlangs verrast met nieuwe trainingspakken en tassen van Groen Installatietechniek uit Ommen. Eigenaar Gerbrand Groen is al jaren sponsor van Volco en gunt, nu er op het bedrijfspand aan de Patrijsstraat een nieuwe naam en een nieuw logo prijkt, Volco de primeur en overhandigde de Ommer volleybalvereniging en dan met name Meisjes C1 als eerste nieuwe pakken en tassen. Uiteraard voorzien van het nieuwe logo. Het team was maar wat blij met deze geste. Naast meisjes C1 sponsort Groen Installatietechniek ook een reclamebord bij dames 1. 
groenvolco

Installatietechniek Groen geeft feest cadeau

Dankzij het inzenden van een klinkende slagzin heeft mevrouw Van Berkum uit Dedemsvaart een feestelijke housewarming party ter waarde van duizend euro gewonnen. Dit was een van de prijzen bij de Nefit-najaarsactie van ons.

De prijs werd symbolisch overhandigd door Gerbrand Groen, directeur van Installatietechniek Groen, al meer dan 25 jaar erkend Nefit-dealer.

Waarom een housewarming party als prijs de heer Groen: "‘Housewarming’  is eigenlijk wat we doen, letterlijk, door te zorgen voor verwarming en warm water. Dat doen we door persoonlijk maatwerk te bieden en duurzame kwaliteit te leveren. Dat is ook de reden dat wij Nefit adviseren. Die hebben een breed assortiment energiezuinige HR-ketels en zonneboilers,’ zegt de heer Groen. ‘En betrouwbare producten met vakkundige service is nog altijd het beste recept voor jarenlang energiezuinig comfort zonder koude douches."

Mevrouw Van Berkum kan binnenkort een feestje gaan bouwen met voor veertig gasten hapjes en drankjes naar smaak. Naast feestjes zijn er ook duurzame Nefit SolarLine-zonneboilers te winnen. In combinatie met een HR-ketel bespaart de SolarLine tot wel zestig procent op de energiekosten voor warm water. Elke maand worden tien prijswinnaars gekozen.

nefit.housewarming

Van links naar rechts: mevrouw Van Berkum, de heer Gerbrand Groen en de heer Ben Westerbeek in de foto-volgorde met de cheque voor een housewarming party ter waarde van duizend euro.

Nieuwe huisstijl

Begin dit jaar zijn al onze bedrijfswagens door Alfabet Belettering uit Den Ham voorzien van de nieuwe huisstijl.

huisstijl

Nieuwbouw schaapherderswoning te Witharen

Installatietechniek Groen B.V. legt een intelligente verwarmings- en koelingsinstallatie met een warmtepomp aan.

Wederopbouw schaapherderswoning Witharen met innovatieve techniek.

Het is nu bijna een jaar geleden dat de volledig gerestaureerde schaapherderswoning van Louis van Vilsteren en Thea Dijkema in Witharen helemaal uit brandde. Maar gelukkig vordert de bouw van het nieuwe huis gestaag. Van Vilsteren krijgt straks een bijzondere woning, mét een bijzondere manier van klimaatcontrole. Hij gaat zijn huis namelijk verwarmen én koelen met een warmtepomp.

De werking van een warmtepomp lijkt op die van een koelkast. Maar bij een koelkast wordt door een verdamper warmte onttrokken aan de te koelen producten en wordt die warmte via een condensor afgegeven aan de buitenlucht.
Hierbij draait het in feite om een innovatieve toepassing van een stukje elementaire natuurkunde. Voor de warmtepomp die Van Vilsteren voor zijn huis gaat gebruiken, wordt energie uit de bodem onttrokken door middel van drie collectoren, die tot circa 80 meter diep in de grond zitten. Deze bronnen zijn onlangs geboord door grondboorbedrijf DuraTherm. De warmtepomp komt, met een voorraadvat van 400 liter warm tapwater, in de kelder van van Vilsterens woning te staan. In de winter gebruik je de warmte van het grondwater om je huis te verwarmen, in de zomer gebruik je de kou van datzelfde water als koeling. De koelvloeistof van de pomp, een vloeistof die al op lage temperatuur het kookpunt bereikt en overgaat in zijn gasvorm, loopt in een gesloten kring en wordt achtereenvolgens verdampt, gecomprimeerd, gecondenseerd en ontspannen. Via een leidingnetwerk in de vloer en het plafond wordt het hele huis verwarmd danwel gekoeld.

Warm voorstander

Het project is ontworpen en wordt gecoördineerd en begeleid door Installatietechniek Groen uit Ommen. Directeur Gerbrand Groen is een warm voorstander van dit type klimaattechniek voor woonhuizen. “We kennen allemaal de nadelige effecten van een warme woning in de zomer”. Met dit systeem is daar geen sprake meer van. Geen tocht, maar alleen maar warmte of koelte. In heel het huis. En ook geen radiatoren meer in huis of een HR-ketel.

Investering

Het is nu een meerinvestering in het huis extra. Maar omdat Van Vilsteren straks véél minder geld kwijt is om zijn huis te verwarmen dan huishoudens met reguliere verwarmingssystemen, heeft hij de investering er binnen de kortste keren uit.
Daarnaast levert deze mate van verwarmen en koelen zijn huis een zeer gunstige energieprestatiecoëfficiënt op, nu en in de toekomst.

Installatietechniek Groen bv heeft al meerdere projecten met een warmtepomp installatie's uitgevoerd allemaal naar volle tevredenheid van de gebruikers.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen dan kunt u contact met ons opnemen, Installatietechniek Groen-Hof bv, Ommen, tel. (0529) 45 22 03
(Bron: Ommer Nieuws)

nieuws.witharen